De verjaardags horoscoop
 

 

Mijn Verjaardagshoroscoop is een spannend boek dat je inzicht kan geven in de tendensen van je komende levensjaar.
Het heeft niet de pretentie concrete voorspellingen te doen, immers niets staat van te voren vast. Je maakt altijd je eigen keuzes, waarmee je het lot in een bepaalde richting stuurt, maar het kan je aanwijzingen geven over wat er het komende levensjaar zou kunnen gebeuren, welke mogelijkheden zich aandienen en welke knelpunten er zijn.

Mijn “Verjaardagshoroscoop” kan je antwoorden geven op tal van vragen waar je op het ogenblik mee worstelt: Is dit het goede moment om dat te ondernemen waar je van droomt of kun je beter even wachten? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de liefde en wat de vooruitzichten voor je werk? Wat heeft het komend jaar je te bieden op financieel gebied?

Welke onderwerpen worden behandeld
Onderwerpen die in de “Verjaardagshoroscoop” aan de orde komen zijn: Je relatie met de buitenwereld, je rol in de maatschappij, de ontwikkeling van je persoonlijkheid, je stemmingen en gevoelens, je geluk en succes, je mentale kracht en de onbewuste krachten waarmee je het komend levensjaar te maken krijgt.

Een volledig naslagwerk

Om de astrologie ook voor leken toegankelijk te maken, staat er een nuttige uitleg over astrologische begrippen en over de betekenis van een geboortehoroscoop in het boek. Daar de Verjaardagshoroscoop niet los kan worden gezien van je geboortehoroscoop, zal voortdurend de link met de geboortehoroscoop gelegd worden. Deze relatie bepaalt in hoeverre bepaalde invloeden en tendensen die de Verjaardagshoroscoop aangeven, zich zullen doen gelden.


 

Bestellen, zie de Geld Terug Garantie op de bestelpagina
     
Artikel Prijs  
 
Verjaardags Horoscoop (Softcover)
Verjaardags Horoscoop (Hardcover)
€ 39,95
€ 57,50
Exclusief € 4,95 verzend- & verpakkingskosten voor het boek.
(Voor bestellers buiten Nederland geldt een toeslag van € 6,00.)
Verjaardags Horoscoop (Als PDF)
€ 24,95

     

PDF bestanden worden op dinsdag klaargezet. Als je dinsdag vóór 12:00 bestelt, kun je ze dezelfde dag nog downloaden. Je wordt via e-mail op de hoogte gesteld.

PostNL bezorgt de boeken binnen 3 weken. De boeken passen in de brievenbus.