Het boek over je persoonlijkheid, je persoonlijke ontwikkeling, je sterke kanten, je dromen en idealen, je werk en hobby’s, je liefdesleven, vrienden en seksualiteit.
 

 
Ieder boek is uniek, omdat jij uniek bent

Mijn Horoscoop gaat helemaal over jou. Het is een boek dat op maat gemaakt wordt, waarin je door de pagina's bladerend steeds je naam zult tegenkomen. Het behandelt niet alleen je sterrenteken, maar je volledige horoscoop, dus ook je ascendant, je midhemel en de posities van de planeten. Dit betekent dat alle aspecten van je persoonlijkheid in hun veelzijdigheid aan de orde komen.

Jezelf beter leren kennen

Naast allerlei aspecten van je persoonlijkheid, worden in “Mijn Horoscoop” ook je sterke en minder sterke kanten behandeld. Het boek geeft je een beeld van je persoonlijke ontwikkeling en een verhelderend inzicht in je werksituatie of interessante informatie die je kan helpen bij je beroepskeuze . . . . en natuurlijk wordt er uitgebreid ingegaan op alle facetten van je liefdesleven, van partnerkeuze tot seksualiteit!

Door de zo specifieke benadering van de astrologie zul je aspecten van je zelf ontdekken die je niet eerder opgevallen zijn. Mijn Horoscoop geeft je een geheel nieuw beeld van je talenten en mogelijkheden wat je tot grote steun kan zijn bij je verdere ontwikkeling.

Een volledig naslagwerk

Om de astrologie ook voor leken toegankelijk te maken, staat er een nuttige uitleg over astrologische begrippen en over de betekenis van een geboortehoroscoop in het boek. Bovendien wordt in het kort de oorsprong van de astrologie behandeld. Om het geheel in een breder perspectief te plaatsen wordt via de mythe die bij jouw sterrenbeeld hoort de relatie gelegd met de mythologie.

 

Bestellen, zie de Geld Terug Garantie op de bestelpagina
     
Artikel Prijs  
 
Volwassenversie "Mijn Horoscoop" (Softcover)
Volwassenversie "Mijn Horoscoop" (Hardcover)
€ 39,95
€ 57,50
Exclusief € 4,95 verzend- & verpakkingskosten voor het boek.
(Voor bestellers buiten Nederland geldt een toeslag van € 6,00.)
Volwassenversie "Mijn Horoscoop" (Als PDF)
€ 24,95

     

PDF bestanden worden op dinsdag klaargezet. Als je dinsdag vóór 12:00 bestelt, kun je ze dezelfde dag nog downloaden. Je wordt via e-mail op de hoogte gesteld.

PostNL bezorgt de boeken binnen 3 weken. De boeken passen in de brievenbus.