Mijn Horoscoop is een prachtig boek van 64 pagina’s dat helemaal gaat over jouw kind!
 


Het allermooiste van "Mijn Horoscoop", is dat het een boek over jouw kindje is! In de geboortehoroscoop van je kindje, wordt niet alleen het sterrenteken behandeld, maar ook de ascendant, de positie van de Maan en van de planeten op het moment van geboorte. Het is daardoor een zeer volledig bron van informatie waarin je alles over het karakter van je kind kunt lezen. Het zal deels een herkenning zijn, maar je zult ook over volkomen nieuwe aspecten lezen, zoals over de toekomstmogelijheden en het gevoelsleven van je kind.

“ Mijn Horoscoop” is prachtig vormgegeven, er staan vele speciaal ontworpen kleurillustraties in afgedrukt. Het boek is dan ook een prachtig bezit is waarin je uren met plezier over de vele aspekten van je kindje zult lezen.

" Mijn Horoscoop" helpt je ook antwoorden te vinden op vragen die bij de opvoeding een rol spelen. Je kan erin lezen over de sterke kanten, maar ook over de zwakheden van je kindje. Over interesses, maar ook over de dingen waar je kind een afkeer van heeft: ontdekkingen die je versteld zullen doen staan! Je zult er ook hoofdstukken in vinden die de rol van de ouders beschrijven en hun wijzen op hun interactie met hun kindje.

  • Leer je kind beter kennen.
  • Een uniek boek, alleen over jullie kindje.
  • Prachtig vormgegeven, gebonden in stevige harde kaft.